Monday, August 27, 2012

Sakit kepala..sakit macam-macam lepas raya

salam to all...
rasanya belum terlambat untuk ucapkan SELAMAT HARI RAYA .. MAAF ZAHIR DAN BATIN..
since balik kampung ari tu..asyik lupe aje nak makan vitamin yang basic tu..
saya just makan lecithin n herblax je..
n after raya baru start balik makan betul-betul..
sudahnye macam rasa sakit kepala n nak demam plak datang..
ni mesti kes makan banyak entah ape benda disumbat ke perut ni..
nak kata makan daging banyak sampai darah tinggi takde le kot..
saya bukan penggemar daging pun..
rendang pun saya tak sentuh sangat tahun ni..setakat rasa secubit cam tu je..
ni mungkin tengah cube membuang toksik2 dalam badan yang tak diperlukan ni.. dah 2-3 hari dah terasa cam ni..
adoyai..rasa macam nak gi test blood pressure je..rasanye healing process je kot ni..
later saya akan minum nutriferon balik nanti..

ape2 pun...selamat berhari raya kepada yg masih beraya..heheee..

1 comment:

Novelgurl said...

SLMT hri raya..hahaha..nk abis dh raya ..jaga kesihtn k.